Örömmel osztjuk meg, hogy a Kohler Energy mostantól Rehlko!

A Kohler Energy új neve, akárcsak a szervezet, a munkatársai, termékei és kapcsolatai ellenálló képességét, valamint kitartó szándékát tükrözi, hogy minden kihívás és változás ellenére előrehaladjon.

A Rehlko név sokat jelent, és szándékosan lett kiválasztva – sokkal több annál, mint egy egyszerű betűk átrendezése. A Rehlko tiszteletben tartja a cég történelmét, miközben szándékosan fejlődik, hogy képviselje célját, miszerint olyan energia-ellenállást nyújt, amire a világnak szüksége van.

Bár a Rehlko neve és arculata változik, amitől a cég mindig is nagyszerű volt, az nem fog változni. A Best Tools Company működése a Rehlkóval és ügyfeleinkkel továbbra is a megszokott rendben folytatódik. Még mindig mi vagyunk az elsődleges kapcsolattartó pont, és minden kommunikációs csatornánk változatlan marad. A Rehlko továbbra is az eddig megszokott magas szintű minőséget, innovációt és szolgáltatást nyújtja, amit várnak tőlük.

A mai nappal a Rehlko az új örökség, amelyet a Power Systems, a Best Tools Company részeként, továbbvisz, és büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a Rehlko történetének építésében és a világra gyakorolt hatásuk kialakításában.

Hozzászólás

Best Tools Vállalat © 2024. Minden jog fenntartva.

AxiomThemes © 2024. All Rights Reserved.