Lakossági Energiatároló Rendszer

Kategória: Product ID: 1623

Leírás

Az INOEDGE egy lakossági használatra tervezett energiatároló rendszer, amely bármilyen háztartásban, akár önálló, akár közös lakóépületekben is telepíthető. A rendszer önálló működésre vagy napelem rendszerekbe történő integrációra lett tervezve, fő célja pedig a nemzeti hálózattól való függőség csökkentése és a szén-dioxid-kibocsátás mérséklése.

Biztonság és Kényelem

Az évről évre növekvő fogyasztói igények a megbízható energiaellátás és a megújuló energiaforrások iránt egyre nyilvánvalóbbak. A nap- és szélerőművek által termelt és szolgáltatott energia ingadozása aggodalmat kelt az energiaellátás biztonságával kapcsolatban. Egy energiatároló rendszer integrálása biztosítja a folyamatos energiaforráshoz való hozzáférést, kiküszöbölve a megújuló energiaforrások szakaszosságát.

Jellemzők

Az INOEDGE rendszer konfigurálása egyszerű, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt egy megújuló energiatermelő rendszerbe. Az INOEDGE tartalmaz egy fejlett energiamenedzsment rendszert és decentralizált működési funkciókat, továbbá egy elektromos járművek töltésére szolgáló állomást is.

Műszaki Specifikációk

– Teljesítmény: 10 kW – 30 kW

– Energia: 5 kWh – 60 kWh

– Operációs Rendszer: iNOVAT EMS

– Napelem Rendszer: 2 x MPPT / 10 kW

– Kommunikáció: GSM / Modbus TCP

– Akkumulátor Típus: LFP

– Elektromos Jármű Töltés: 11 – 22 kW (opcionális)

– Garancia: 2 év

– Élettartam: 20 év

– Védelem: IP54

Az INOEDGE különösen hasznos feszültségszabályozás, frekvenciavezérlés, csúcskorlátozás, off-grid optimalizáció és mikrohálózat-kezelés esetén.

Energia Menedzsment

A rendszer egy energiamenedzsment modult tartalmaz, amely valós idejű információkat biztosít, kiküszöbölve az ismeretlen és kockázati tényezőket. Ezek a szolgáltatások biztosítják a magas teljesítményt, a részletek pontos nyomon követését, az árprognózisokat, az önellenőrzést stb.

Best Tools Vállalat © 2024. Minden jog fenntartva.

AxiomThemes © 2024. All Rights Reserved.